Aktualna izdanja
Ugostiteljstvo i turizam
Croatian Convention & Incentive Magazine
Croatian City Break Magazine
Croatian Health Tourism Magazine
Pretraži
 
Revija UT je službeno glasilo stručnih udruga:
Baština: Prvi nacionalni Dani Okusa hrvatske tradicije
Baština: Prvi nacionalni Dani Okusa hrvatske tradicije Podolac ispod peke, tradicijski slavonski specijalitet 

Od 15. do 25. studenoga u više od sto restorana u jedanaest županija održavaju se prvi nacionalni Dani Okusa hrvatske tradicije. U sklopu te manifestacije ugostiteljski objekti, nositelji standarda Okusi tradicije nudit će gostima tradicijske specijalitete u tri slijeda po promotivnoj cijeni od 75 ili 95 kuna po meniju. 

Ponuda jela spravljenih od domaćih namirnica po tradicijskim recepturama najbolja je slika nacionalne gastronomske baštine zbog koje danas i turisti sve više putuju u potrazi za novim iskustvom. Hrvatska gastrokultura se bogatstvom i  raznolikošću uvrštava u jednu od najzanimljivijih u Europi, ponajprije zato što sjedinjuje bogatstvo srednjoeuropske, mediteranske i orijentalne kuhinje, ali i zbog toga što se temelji na iznimno zdravim namirnicama. S ciljem jačanja prepoznatljivosti objekata  koji svoju ponudu baziraju na tradicijskim specijalitetima ovom manifestacijom prvi put se dodatno promoviraju restorani,  nositelji standarda Okusa tradicije kraja u kojem oni i posluju.
 
Projekt Okusi hrvatske tradicije realizira se u suradnji županijskih i lokalnih turističkih zajednica.

2019-11-14 16:32:05 |



Online pretplata
 
 



  • Naslovnica
  • O nama
  • Naša izdanja
  • Arhiva izdanja
  • Marketing
  • Kontakt
  • ugostiteljstvo i turizam
  • EU fondovi
  • IT i turizam
  • energija i ekologija
  • obrazovanje
  • preporuke i zanimljivosti
  •