Aktualna izdanja
Ugostiteljstvo i turizam
Croatian Convention & Incentive Magazine
Croatian City Break Magazine
Croatian Health Tourism Magazine
Pretraži
 
Revija UT je službeno glasilo stručnih udruga:
TURISTIČKE ZAJEDNICE
TZ grada Karlovca: Kvalitetnim upravljanjem do odgovornog turizma Turistička zajednica grada Karlovca provodi projekt Integralnog upravljanja kvalitetom u destinaciji (IQM Destination Karlovac) koji je odabran kao najbolji mogući model razvoja turizma u ovom gradu na četiri rijeke. (Više)
Gastronomija: Vodič restoranima i konobama Opatije TZ Grada Opatije objavila je prvi dvojezični „ Vodič restoranima i konobama Opatije“ s pregledom kvalitetnih restorana i kavana kao i prikazom raznih zanimljivosti o ugostiteljskoj ponudi Opatijske rivijere. (Više)
Promocija: Najpopularniji korejski TV show snima se u Hrvatskoj U organizaciji Hrvatske turističke zajednice i Bluesun hotela u Hrvatskoj se snima najpopularniji južnokorejski TV show Battle trip koji prati više od 25 milijuna gledatelja u Južnoj Koreji. (Više)
Novi katalog: „Opatija – kongresna destinacija s tradicijom“ Kako bi na jednom mjestu prezentirala sve kvalitetnije sadržaje za kongresni turizam, TZ grada Opatije izdala je novi katalog pod nazivom „Opatija – kongresna destinacija s tradicijom“. (Više)
Mali Lošinj: Inaguracija Muzeja Apoksiomena kao KeyQ+ točke Turistička zajednica Grada Malog Lošinja jedan je od partnera u europskom projektu KeyQ+ u sklopu kojega kao dio turističkog itinerera Muzej Apoksiomena predstavlja jednu od sedam KeyQ+ točaka. (Više)
„Croatia, Full of Islands to Discover“ : Inozemni blogeri, novinari i youtuberi promoviraju nautiku S ciljem dodatne promocije nautičkog turizma u sklopu projekta „Croatia, Full of Islands to Discover“od 7. do 11. rujna organizira se putovanje za dvanaest poznatih inozemnih blogera, novinara i youtubera koji će obići otoke šibenskog arhipelaga. (Više)
HTZ: Uspješno provedena kampanja na američkom tržištu Nakon provedene digitalne kampanje na američkom tržištu koju je HTZ realizirao u suradnji sa svjetskom platformom za putovanja Expedia, najviše noćenja ostvareno je u Dubrovniku, Splitu, Hvaru i Zagrebu. (Više)
HTZ: Prva prezentacija hrvatske turističke ponude u Australiji Prvi put u svojoj povijesti Hrvatska turistička zajednica prezentirala je turističku ponudu Hrvatske na dalekom tržištu Australije, gdje će se održati ukupno dvije prezentacije. (Više)
Imenovanja: Izabrani direktori predstavništva HTZ-a u Seulu i u Los Angelesu Nakon nedavno otvorenog ureda HTZ-a u Šangaju, a s ciljem što bolje promocije hrvatske turističke ponude na dalekim tržištima Južne Koreje i SAD-a, izborom direktora uspostavlja se predstavništvo u Seulu i ispostave u Los Angelesu. (Više)
HTZ kampanja: Motivi Hrvatske na ulicama europskih gradova U sklopu velike kampanje koju Hrvatska turistička zajednica provodi u mnogim europskim gradovima, autobusi i tramvaji koji prometuju na najfrekventnijim lokacijama u javnom prijevozu oslikani su motivima Hrvatske. (Više)
1
Online pretplata
 
  • Naslovnica
 • O nama
 • Naša izdanja
 • Arhiva izdanja
 • Marketing
 • Kontakt
 • ugostiteljstvo i turizam
 • EU fondovi
 • IT i turizam
 • energija i ekologija
 • obrazovanje
 • preporuke i zanimljivosti
 •