Aktualna izdanja
Ugostiteljstvo i turizam
Croatian Convention & Incentive Magazine
Croatian City Break Magazine
Croatian Health Tourism Magazine
Pretraži
 
Revija UT je službeno glasilo stručnih udruga:
Arhiva izdanja
Broj: 10
Godina: 2002
Dr. Vlado Galičić, direktor Udruge hrvatskih hotelijera i restoratera
Siguran plasman domaće robe!

U turizmu se prehrambeni proizvodi mogu promovirati samo kroz gastroponudu, a tu smo opet zakazali. Razlozi tome su u visokoj nabavnoj cijeni, neznanju, ali i neambicioznosti ugostitelja da u svojim jelovnicima istaknu kako se radi o hrvatskom proizvodu. Gostima se poslužuju jela za koja i ne znaju da pripadaju Hrvatskoj jer se to nigdje ne ističe niti piše u jelovniku.

Hotelijerstvo
Snažni postaju još snažniji

Kontrolirana ulaganja i neodgovarajuće upravljanje većinu su europskih hotela stavili u položaj iščekivanja bolje predstojeće 2003. godine, a onima koji su se već dokazali bit će lakši ulazak na teška tržišta

Organizacija Ne budi rog vlastitog sustava
Jednostavnost, brzina i fleksibilnost u organizacijskim poslovima među glavnim su kriterijima uspjeha jer omogućavaju prilagodbu svakoj specifičnoj želji klijenta, brzo djelovanje i kvalitetan točni rezultat

Začini i mirodije
Kruna svakog jela

Nekada vrijedni poput zlata, začini su i danas nezaobilazan dodatak jelima u svim kuhinjama svijeta. Uz kakva se jela koji začini slažu i kakav je njihov utjecaj na poboljšanje okusa svakog jela.



Online pretplata
 
 



  • Naslovnica
  • O nama
  • Naša izdanja
  • Arhiva izdanja
  • Marketing
  • Kontakt
  • ugostiteljstvo i turizam
  • EU fondovi
  • IT i turizam
  • energija i ekologija
  • obrazovanje
  • preporuke i zanimljivosti
  •